Blocket Bostad för BostadsrätterBlocket har blivit en av de största sidorna för folk som söker lediga lägenheter och bostadsrätter 

både köpare och säljare använder numera webbplatsen frekvent för att köpa och sälja bostäder.

Man hittar lätt lediga bostadsrätter på blocket.se här

Än så länge är det inte så vanligt att man skapar en egen webbplats för att marknadsföra sin lägenhet, bostadsrätt villa eller hus, men det börjar bli allt vanligare. Många söker lediga lägenheter direkt i Google och om man hamnar högt i sökresultaten där på t.ex. "Bostadsrätt i Kista", "Ledig lägenhet i Kista", "Lediga lägenheter i Ärvinge" eller "stor 1:a i Kista" så får man in mycket trafick och intresse inför visningen. Ett utmärkt exempel på hur man kan skapa sin egen site för att marknadsföra sin bostadsrätt finns här. Man kan få med sina egna bilder av området som inte den proffsiga fotografen fått med för att fokus ligger på bilder inne i bostaden. Dessutom står mycket pengar på spel både för köpare och säljare och alla vill vara så välinformerad som möjligt eftersom det rör sig om så mycket pengar vid varje transaktion. Att kunna erbjuda kunden en webbplats där man kan se många bilder och forma marknadsföringen på sitt eget sätt är givetvis optimalt -eftersom det är du som säljer lägenheten eller bostadsrätten som är expert på just den och kan lyfta fram de bästa sidorna med rummen och bostadsområdet på ett helt annat sätt. Du som behöver hjälp med skatter och uppskov vid försäljning av bostadsrätt kan läsa mer om det här. En utmärkt tjänst för att skapa sin sida för att sälja och marknadsföra sin bostadsrätt, villa eller hus är n.nu där du enkelt med hjälp av olika fördesignade mallar snabbt kan skapa en Professionell webbplats.

 

Bilder på bostadsrätt - så här kan man göra

Så här kan man presentera bostadsrätten eller lägenheten man vill sälja

 

Vad är Kista?

Så här kan man presentera sitt område på ett säljande och marknadsföringsmässigt sätt samtidigt som man ger kunden nyttig information om bostadsområdet och bekvämligeter som närhet till bankomat, pizzeri, frisör, kemtvätt osv. Den här presentationen handlar om Kista och speciellt det lugna och idylliska området Ärvinge - ett smultronställe i norra Stockholm som väldigt få känner till. Det finns områden i Kista som är helt underbara med härliga grönområden, utmärkta lekplatser -inte det man ser från tunnelbanan när man åker in till Kista Galleria. Man måste leta sig in bakom IT-muren som omgärdar området Ärvinge och ger det ett utmärkt bulerskydd från Ärvingelänken som är ganska hårt traffikerad.

Var ligger Ärvinge?

Ärvinge är en del av Kista som ligger lite söder om Kista Galleria eller lite söder om Kista Science Tower - 2 platser som de flesta vet var de ligger. Ärvinge är ett mycket lugnt och trivsamt område av Kista som präglas av låga gräddvita byggnader och en mysig stadsplanering med gränder och smågator och omringat av Järvafältets stora grönområden. Priset här är också hälften av bostadsrättspriserna i Solna men bara 5 min längre bort från centrum med tunnelbanan. Läs mer om Ärvinge här.

Ärvinge på wikipedia

Kista på Wikipedia

Vad är en bostadsrätt?

25 jun 2014