Letar du bostad i Stockholm?

Nu har du en unik chans!Härlig 1:a med bästa läget högst upp i huset, med fin utsikt över ett trevligt litet torg där du hittar allt du behöver -närlivs, fik, pizza restaurang, kinesisk restaurang, bankomat m.m. Dessutom har torget en mysig fontän.

Har du precis sålt en bostadsrätt och har funderingar kring uppskov med skatten och hur stor del av vinsten du måste betala i skatt? Då kan du läsa mer här med frågor och svar kring skatt vid försäljning av bostadsrätter.

Nu har du möjlighet att få tag på en sällsynt 1:a i Ärvinge. Det finns väldigt få ettor här och det är sällan dom är ute till försäljning. Lägenheten tillhör Brf Kista Ängar som är välskött med engagerade medlemmar.

Denna 1:a är väldigt stor - hela 42 kvadrat

Den har stor rymlig balkong högst upp med fri sikt uppåt, du har ingen granne ovanför dig vilket ger ordentligt med ljusinsläpp och en perfekt plats att sitta och njuta i vår- och sommarsol.

Ärvinge ligger något söder om Kista Galleria och Kista Science Tower. Tunnelbanan ligger bara 5-8 min bort beroende på hur snabbt du går. Ärvinge är ett mycket lugnt och barnvänligt område med extremt låg vardagsbrottslighet, detta eftersom området byggts i samarbete med Polisen och konstruerats så att bostäder samsas med kontorslokaler vilket ger ett kontinuerligt flöde av människor i området dygnet runt.

Läs mer och se bilder på den lediga lägenheten i Kista

 

23 jun 2014